kort Om oss  

 

INNOV GROUP AS tilbyr følgende tjenester:

  • Privatundervisning i spraĚŠk
  • Privatundervisning i fag/kurs*

* Barneskole-, ungdomsskole- og videregående skole nivå. 

 

Hvem er vi?
Vi på INNOV GROUP er to unge, engasjerte og ambisiøse personer som ønsker å kunne bidra med hjelp og inspirasjon til alle som synes skole er vanskelig. Vi har begge vært studenter og forstår utfordringen med skole, lekser, eksamen, leseteknikk og ikke minst motivasjonen til å fortsette studiet og læringen. Vi er her for å gjøre alle disse utfordringene til muligheter.
 
Vi ønsker også å skape arbeidsplasser for de som føler de har mye kunnskap og kompetanse de ønsker å dele, men ikke får muligheten til det. Hos oss skal man kunne finne folk med mange ulike interesser, mye ulik kunnskap, mange ulike bakgrunner og sist og ikke minst, folk som har EN felles interesse og det er å kunne hjelpe andre.
 
Mål:
Privatundervisning er noe de fleste ønsker til seg selv eller sine barn men som ikke får muligheten. Vårt mål er å kunne tilby akkurat deg det samme uten at din økonomi skal kunne være en hindring! Dermed ønsker vi heller ikke at det skal oppstå klasseskille i samfunnet, hvor den som ikke har råd ikke får muligheten til å lære og gjøre det bra. Vi ønsker å inkludere alle. Derfor har vi som mål om å holde prisene så lavt som mulig og samtidig tilby privatundervisning av høyt kvalitet. I tillegg er planen å kunne få flere studenter og pensjonister med kompetanse og kunnskap ut i samfunnet.
 
Hvorfor pensjonister?
Vi alle vet at det er ufattelig mange pensjonister der ute med mye kunnskap, kompetanse og erfaring som ikke utgjør en fjerdedel av det vi har. Vi ønsker å inkludere dem ut i samfunnet, først og fremst for å kunne få dem til å være mer aktive og mindre ensomme og fordi vi ser at det er stor interesse for arbeid blant pensjonistene. Gjennom privatundervisning mener vi at vi kan få flere pensjonister ut i det sosiale. Samtidig at vi unge i dagens generasjon skal kunne få den kunnskapen, kompetansen og erfaringen de har som vi mener er gull verdt!